Termeni & Conditii

Mayflowers.ro este proprietatea Purple Effect Events, CUI 29499945, J40/15454/2011. Prin accesarea si realizarea de comenzi pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile sale.

Pozele de pe site au caracter de prezentare. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din magazin la momentul plasarii comenzii, reprezentantii MayFlowers.ro pot inlocui aceste produse sau flori cu unele similare, pastrand aspectul si valoarea originala, fara a anunta clientul in prealabil.

Pentru a va asigura de disponibilitatea unui aranjament/ buchet, va rugam sa plasati comanda cu cel putin 2 zile inainte de data de livrare dorita. Pretul unui buchet/ aranjament nu include alte accesorii cu exceptia celor din descriere. Puteti cumpara acest buchet prin plata online, transfer bancar, paypal, in numerar la livrarea produsului sau in floraria noastra. 

Vizitatorii si utilizatorii nu au dreptul sa modifice sau sa produca disfunctionalitati ale site-ului mayflowers.ro prin orice fel de mijloace. De asemenea, vizitatorii site-ului mayflowers.ro au dreptul sa acceseze continutul acestuia, dar nu au dreptul de a modifica sau transfera date de pe acesta. Mayflowers.ro isi rezerva dreptul de a interzice accesul pe site oricarei persoane, fara a fi obligat sa motiveze această decizie.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari la Termeni & Conditii precum si orice modificari din structura si continutul site-ului www.mayflowers.ro fara o notificare prealabila.