Despre noi

Stiti intrebarea adresata invariabil tuturor copiilor - “tu ce vrei sa te faci cand o sa cresti mare ?“. Se vede treaba ca m-am nascut in luna florilor. Eu raspundeam repede si clar: “Presedinte!”. Iar interlocutorul imi cerea sa am si un plan de rezerva. “Bine, daca nu pot sa fiu presedinte, vreau sa fiu florareasa! “.

Aceasta este povestea din spatele atelierului floral MayFlowers: un vis devenit realitate. Un vis din copilarie transformat in loc real, palpabil, dar cu un aer de poveste.

Lucram cu drag in acest domeniu si ne bucuram sa putem spune ca cine ne trece pragul ne devine prieten, nu doar client. Pentru ca nu doar vindem flori. Punem suflet in fiecare aranjament sau buchet pe care il realizam si ne incanta emotiile produse de surprizele florale ce sunt transmise prin intermediul nostru.

Si pentru ca ne atrage tot ce tine de frumos si de arta, in cadrul atelierului MayFlowers organizam cursuri de pictura, actorie, fotografie, design floral si multe altele.

Prin intermediul acestor cursuri urmarim educarea si dezvoltarea personala a copiilor, profesorii indrumatori fiind aici pentru a ii ajuta sa deprinda un limbaj specific domeniului, sa socializeze si sa lucreze in echipa.

La sfarsit de an scolar organizam un eveniment care sa inglobeze munca lor din cursul anului. In iunie 2016 am organizat o expozitie cu lucrarile cursantilor nostri la Teatrul National Bucuresti. In luna decembrie 2016 cursantii nostri vor participa activ la un eveniment organizat de ONGul HaiSaAjutam. Lucrarile cursantilor de la pictura si fotografie vor fi expuse spre vanzare iar cursantii de la actorie vor realiza decorul pentru o piesa de teatru in care actori vor fi chiar copii din centrele de plasament.

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la : 
0762.960.500 / office@mayflowers.ro