Concurs

Deoarece nu au fost suficiente cupluri înscrise, vom relua concursul pentru mirii anului 2017!

 

concurs mayflowers

REGULAMENT CONCURS

 ‘CASTIGA LUNA DE MIERE CU MayFlowers’

 

I. Organizator

Organizatorul concursului ‘Castiga luna de miere cu MayFlowers” este SC PURPLE EFFECT EVENTS SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 3, strada Rarau nr 2, avand CUI 29499945, numit in continuare Organizatorul.

II. Durata concursului

Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook  a florariei MayFlowers, https://www.facebook.com/FlorariaMayFlowers,  in perioada 1-10 decembrie 2016.

III. Modul de desfasurare al concursului

Dupa organizarea nuntii, fiecare cuplu participant va trimite pana la data de 1 decembrie 10 fotografii, reprezentative pentru evenimentul lor. Reprezentantii florariei MayFlowers vor incarca pe pagina de Facebook cate un album cu pozele trimise de fiecare cuplu. In perioada 1-10 decembrie albumele sunt supuse votului, iar la sfarsitul acestei perioade albumul care aduna cele mai multe LIKE-uri va fi desemnat castigator. Concursul se incheie in data de 10.12.2016 la ora 23:59:59. Cuplul desemnat castigator in urma numararii Like-urilor va fi contactat in urmatoarele 24 de ore dupa incetarea concursului.

NOTA: Poate vota prin folosirea butonului ‘LIKE’ orice persoana care detine un cont de Facebook cu date reale.

IV.  Premiul si modalitatea de acordare

Premiul atribuit in cadrul acestui concurs consta intr-un voucher cadou in valoare de 500Eu ce poate fi folosit la  SC Travel Green Light (www.greenlight.travel ). Castigatorul concursului poate achita prin intermediul acestui voucher contravaloarea partiala sau totala a oricarui serviciu turistic rezervat la agentia S.C. Travel Green Light S.R.L. (city break-uri in Europa, sejururi individuale sau cu avionul, vacante exotice etc.). Cat priveste destinatia si perioada de calatorie, castigatorul este liber sa aleaga.

Castigatorul concursului nu va putea primi contravaloarea sumei inscrisa pe voucher. Daca pretul excursiei dorite este mai mare decat valoarea voucherului, diferenta se poate achita prin modalitatile de plata acceptate de Travel Green Light (cash la sediul agentiei, transfer bancar sau depunere numerar la orice ghiseu BCR).  Daca pretul excursiei este mai mic decat cel al voucherului, diferenta nu se ramburseaza. Voucherul poate fi utilizat doar de castigatorul concursului in baza prezentarii actului de identitate.

V.  Dreptul de participare

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Conditii de participare la concurs:

- cuplul sa aiba nunta in perioada 1aprilie -15 noiembrie 2016;

- cuplul sa achizitioneze aranjamente florale, accesorii, decoratiuni, etc, din cadrul florariei MayFlowers, in valoare de cel putin 2000 ron.

NOTA: Organizatorul are dreptul sa anuleze concursul in cazul in care in perioada 1 aprilie  – 15 noiembrie 2016 nu s-au inscris minimum 10 cupluri in concurs.

VI. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de Internet. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea companiei sau a concurentilor inscrisi in concurs.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul  cu conditia anuntarii pe pagina de Facebook a acestor modificari.

VII.  Regulamentul oficial

Prin inscrierea in acest concurs, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. O copie a Regulamentului Oficial al Concursului va fi disponibila fiecarui cuplu inscris in concurs, in momentul semnarii contractului de colaborare pe partea de décor al evenimentului

 

SC PURPLE EFFECT EVENTS

Administrator

FLORENTINA DAN