Curs de Actorie pentru copii

Cursul de teatru si film pentru cei mici reprezinta o calatorie in lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potentialul creativ si vor deschide portile cunoasterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin arta confera copiilor o mai buna intelegere a mecanismului de gandire si comportament, gestionarea constructiva a sentimentelor, socializare si lucrul in echipa. 

In cadrul cursului, copiii vor beneficia de materiale de documentare, exercitii teoretice si practice, o serie de activitati ce au la baza jocul, dar si momente de "arts and crafts" in care vor invata sa-si construiasca accesorii vestimentare. Scopul unui curs cu o durata aproximativa de 1 an (scolar) este de a produce o piesa de teatru, ale caror costume si fundaluri le vom construi impreuna; astfel copiii vor deveni o echipa atat pe scena cat si in afara ei.

Va oferim si varianta unui workshop de actorie, in cadrul caruia copiii vor trece prin cateva exercitii care sa ii ajute sa inteleaga lumea teatrului.

Workshop actorie copii  : 60ron

Curs actorie copii 4-6 ani : 180ron/luna

Curs actorie copii 7-14ani : 220ron/luna

Numar minim participanti : 4

Varsta : 4-6ani / 7-10ani /11-14ani


Marta Curteanu (actrita /entertainer pentru copii ) este ghidul acestei calatorii si dezvoltatorul unei activitati menite sa ii determine pe cei mici  sa isi aduca aportul (cognitiv, emotional, atitudinal si aptitudinal) pentru a atinge un scop: de energizare, de cunoastere, de comunicare, de relationare, de gandire, de expansiune .